Presenten till den som har allt

Du ska på fest. Killen som ordnar festen har varit med ett tag. Du kommer inte på vad du ska ge honom i present. Han har ju allt han behöver redan. Du funderar ett tag. Plötsligt kommer du att tänka på att killen ofta går omkring med en keps på huvudet. Där har vi lösningen på både ditt och killens problem:

  • Killens problem är att kepsar som används ofta blir smutsiga, och när man tvättar kepsar så tappar de formen.
  • Ditt problem är att hitta en present till killen.

Lösningen i båda fallen är ett rengörings-kit för kepsar, som låter kepsarna behålla formen även efter tvätt. Vad är det vi pratar om? Jo, Cap Buddy’s kepsrengöringskit, som innehåller en cap washer, som är en stålkonstruktion som man trär kepsen på, innan man stoppar den i diskmaskinen! Fiffigt, va?